UNEXPECTED WHEELS

Op zaterdag 1 juni zal voor de 2e keer de UNEXPECTED WHEELS TOURRIT worden georganiseerd!

RIJDT MEEAANMELDEN

Programma

Zaterdag 1 juni 2019 zal voor de tweede maal tijdens dit event een tourrit worden georganiseerd, waarvan de start en de finish op het Stadsplein in Amstelveen zal plaatsvinden.

Na een welkomstdrankje op het Stadsplein starten de eerste equipes aan een ontspannen tourrit van ruim 2 uur. Middels het bolletjepijl systeem wordt u door een onverwacht mooi stukje West Nederland gestuurd. Genieten langs vaarten met uitzicht op pittoreske dorpjes. Open weilanden waar koeien grazen en reigers roerloos staan. Maar ook lekker slingeren langs eeuwenoude riviertjes en tussen kastelen en oude landhuizen door.

De route over de smalste wegen is gelardeerd met een paar doorgaande wegen, zodat de motor ook even in de toeren kan klimmen en een bocht sportief genomen kan worden. Gedurende 75 km trekt een typisch Oud Hollands panorama aan u voorbij. De duidelijke instructies navigeert u gemakkelijk van start tot finish. Aan het einde van de tocht geniet u tussen alle fraaie bolides van een heerlijk broodje. Ondertussen geeft ook het publiek haar ogen de kost om al deze kunst op wielen te aanschouwen. In verschillende categorie├źn worden aan het einde van de dag mooie prijzen uitgereikt.


Programma zaterdag 1 juni

Het definitieve aanvullende programma zal half mei bekend worden gemaakt.

10:00 - 18:00 uur Diverse activiteiten Stadshart Amstelveen
08:45 - 09:45 uur Start tourrit eerste equipes
11:00 - 12:00 uur Finish tourrit
12:00 - 16:00 uur Unexpected Wheels programma Stadsplein Amstelveen
16:30 uur Prijsuitreiking door de jury
17:00 uur Vertrek deelnemers