UNEXPECTED WHEELS

In 2021 zal de volgende UNEXPECTED WHEELS TOURRIT worden georganiseerd!

Over Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Hudson’s Bay, Scotch & Soda, ZARA, We are Labels, NA-KD, Massimo Dutti, Nespresso, Costes, G-Star RAW, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een vershart te vinden. In 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco-Westfield een internationale classificatie toegekend voor kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open.

Stadshart Amstelveen is uitstekend te bereiken met de auto. Het winkelcentrum ligt direct aan de A9, en parkeren kan eenvoudig onder het winkelcentrum in de Stadspleingarage, of Schouwburggarage. Het Stadsplein ligt midden in het Stadshart boven de parkeergarage.

Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl, www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via www.instagram.com/stadshartamstlvn